Selecteer een pagina

Voor de tweede keer gaat het Naaiatelier samenwerken met schrijfster en stiltetrainer Mirjam van der Vegt. Dit keer werken we mee aan een Stilte-Agenda voor 2018. En we kunnen jouw hulp daar goed bij gebruiken!

Tijd Genoeg
Mirjam heeft een stiltelijn ontwikkeld waarin ze mensen stimuleert om te onthaasten en met aandacht te leven. Voor 2018 ontwikkelt ze een agenda met de titel Tijd Genoeg. Daarvoor zocht ze samenwerking met het Naaiatelier:

Het StilteAgenda2018 project is een uniek onthaastend project waar nieuwkomers samenwerken met Nederlanders en er bijzondere verbindingen ontstaan. Het project inspireert mensen een jaar lang met aandacht te leven. De agenda biedt elke week een nieuwe open vraag rondom het thema TIJD GENOEG, ruimte voor wekelijkse dankpunten, schrijfruimte en maandelijks verdiepende en inspirerende tips en uitwerking vanuit diverse culturen. De zeefdruk op de voorzijde vind je terug op de prachtige bijpassende agendahoestasjes die (ex)vluchtelingen uit het Naaiatelier maken en die je bij de agenda kunt bestellen. Ook organiseren we samen een aantal creatieve dagen met bijpassende zeefdrukworkshops.

Crowdfunding
Om deze agenda te kunnen realiseren is er een crowfdunfding gestart. Via Geloof in je project kun je meehelpen om deze samenwerking te financiëren. Daarmee help je de cursisten en het Naaiatelier en kun je eigenaar worden van een prachtige agenda met bijbehorend tasje!

Het zijn geen asielzoekers, gelukszoekers of vluchtelingen. Ik ontmoette mensen zoals jij en ik, op zoek naar vrede. Ik geloof in het delen van de vrede en er samen naar zoeken – precies wat er in deze agenda gebeurt! Janet ten Brinke

Gastgezin voor een vluchteling